Doç. Dr. Özge Keniş Coşkun

Özge keniş Coşkun

Doç. Dr. Özge Keniş Coşkun

1987 yılı Sivas doğumludur. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Adana'da tamamlamış olup, 2010 yılında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 2011-2015 yılları arasında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı'nda Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon uzmanlık eğitimini tamamladı. 2015-2017 yılları arasında uzman hekim olarak Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çalıştı. Eylül 2017'den itibaren Doktor Öğretim Üyesi olarak Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı'nda görev yapan Dr. Coşkun 2020 yılında doçent unvanı aldı.

Başlıca ilgi alanları özellikle pediatrik pulmoner rehabilitasyon olmak üzere kardiyopulmoner rehabilitasyon, elektrodiagnoz ve kas-iskelet sistemi ultrasonografisi olan Dr. Özge Keniş Coşkun evli ve bir erkek çocuk annesidir.

Bu sayfa Physical Therapy and Rehabilitation tarafından en son 30.09.2020 12:10:08 tarihinde güncellenmiştir.